Tervetuloa Hopeaklaaniin!

Sivut eivät ole valmiita vielä!

Suntuubi lopetetaan 30.6.2020, joten Hopeaklaani muuttaa myöhemmin tälle sivustolle.

tiistaina, huhtikuuta 30

Hopeaklaani


Ennen se saattoi olla yksi klaani, kuita kului, kaksi klaania. Kapina alkoi, kolmas klaani ja jo nyt yhdestä klaanista on jakautunut viisi klaania.

Lähdetkö varjojen luo asumaan?  Vai kenties tuulta turkissasi kaipaat? Jos se on ihantosi, Kultaklaani on sinulle loistava valinta. Vai upouutta Kajoklaanin vettä kaipaat ja lähdet sinne avuksi? Tai annas kun arvaan! Hopeaklaanin lehto ympärillesi kaipaat? Tai erakkona taivallat? Vai onko kotikisun elämä kohtalosi? Oletko taivaltanut vuorille Leijonaklaanin luo? Oletko kylmällä suolla klaanisi mukaana vahvimpien joukossa, etkä valoa kaipaa?


Kun metsä paloi, vaellus alkoi. Minne tassusi asettuivat, minne polkusi johti, tiesi tähtiin voit yksin valita, tai ainoastaan pimeyden tien kahlita. Tassusi kahdessa maailmassa on vaikea olla, siellä tie voi olla täysi nolla.

Tiesi päätät vain sinä! Tervetuloa Hopeaklaaniin!

Hopeaklaani on 7.8.2018 perustettu Soturikissat-chat-roolipeli. Myös tarinoiden kirjoittaminen onnistuu. Pelaamme Hopeaklaanin, Kultaklaanin, Nokiklaanin, Kajoklaanin ja Leijonaklaanin jäsenillä sekä klaanien ulkopuolisilla. Juonen päättävät pelaajat.

Hopeaklaani ei yritä olla niin realistinen kuin monet muut Soturikissat-roolipelit. Välillä klaanit ottavat muiden lajien edustajia jäsenikseen ja joillain hahmoilla on yliluonnollisia voimia. Pidetään kuitenkin mielessä, että muun eläimen kuin kissan luomiseen pitää saada ylläpidon lupa. Hopeaklaanilla on tietysti myös vakava puoli, joka ei jää hassuttelun varjoon.

Kaikki aloittelijoista kokeneisiin konkareihin otetaan ilolla vastaan ja porukkaan on helppo päästä mukaan. Emme ole kovin tarkkoja aktiivisuuden suhteen, mutta älä silti katoa monen kuun ajaksi ilmoittelematta itsestäsi mitään.

Jos liittyminen alkoi kiinnostaa, käy ainakin muu tärkeä-osio ja hahmot läpi.

Ropeaikataulu:
arkisin klo 15 ja 18,
viikonloppuisin klo 9, 15 ja 18

Tällä hetkellä pelissä:
Klaanit ovat asettuneet täydellisesti uusille reviireilleen, ja jokainen klaani elelee omia elämiä. Klaanien ensimmäinen kokoontuminen sujui hyvin meren rannalla.

Ajankohtaista:
16.3.2019: Päivitystauko päättyi.
3.3.2019: Päivitystauko alkoi.
27.2.2019: Vieraskirjaan vastattu ja uudet linkinvaihtajat (Peilattu ja Kuupolku) löytyvät nyt listasta. Saniaistassun sivu tehty ja Apila lisätty liittyneiden listaan.

Ei kommentteja: